Platina Sweden AB

Om oss


Med vår huvudsakliga verksamhet etablerad i Stockholm, och vår närvaro som sträcker sig över hela Sverige, är vi en pålitlig aktör inom katalysatoråtervinning. Vårt engagemang i att köpa in katalysatorer och dieselpartikelfilter är ett uttryck för vår strävan att främja en mer hållbar framtid. Vi betjänar en bred kundkrets, inklusive företag och privatpersoner, och vårt arbete bidrar till att minska avfall och främja en mer cirkulär ekonomi.


Vår framgång bygger på nära samarbeten med andra branschledande företag som delar vår vision om en renare och mer miljövänlig värld. Tillsammans omvandlar vi katalysatorer och dieselpartikelfilter till värdefulla ädelmetaller och bidrar till en ansvarsfull resurshantering.


Genom att förena en djupgående erfarenhet med toppmodern teknologi är vi stolta över att erbjuda våra kunder de mest förmånliga priserna på marknaden. Vår affärsmodell bygger på integritet, rättvisa och öppenhet i varje transaktion.


Vi sätter kundnöjdhet i första rummet och investerar i att säkerställa en smidig och säker inköpsprocess. Vårt dedikerade team strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Genom att välja oss som din partner för katalysatoråtervinning väljer du inte bara en pålitlig aktör, utan du gör även ett medvetet val för en mer hållbar och miljövänlig framtid. Tillsammans kan vi fortsätta att göra skillnad.